2491028000 Πολυνέρι, Φάρσαλα TK. 40300 gltomatol@yahoo.gr
hero image
 
 
 
AGROFARM HELLAS Α.Ε.
Παραγωγή - Μεταποίηση Βιομηχανική Τομάτας Φάρσαλα


Η εταιρεία μας “AGROFARM HELLAS Α.Ε.” η οποία βρίσκεται στα Φάρσαλα και πιο συγκεκριμένα το Πολυνέρι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τη παραγωγή - μεταποίηση βιομηχανικής τομάτας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με δυναμικότητα παραγωγής 60,000 τόνων, εργαζόμαστε καθημερινά τηρώντας όλους τους κανόνες για την διασφάλιση της ποιότητας και υγιεινής των προϊόντων που παράγουμε, ενώ διαθέτουμε και πιστοποίηση BRC. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με αγάπη & φροντίδα
παράγουμε όλα τα προϊόντα τομάτας-τοματοπολτού, καθώς επίσης και ψιλοκομμένης τομάτας. Πρόσφατα αναπτύξαμε ένα νέο προϊόν το οποίο ονομάζουμε “Σάλτσα Φαρσάλων” και αποτελεί κάτι το διαφορετικό από ότι κυκλοφορεί. Μέσα από αυτό το προϊόν προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την νοικοκυρά για οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη χρήση. 

Το ονομάσαμε 3 σε 1 (δηλαδή συνδυασμό τοματοπολτού-τομάτα στον τρίφτη-πασάτα). Η συσκευασία των 400g αντικαθιστά σε αποτελεσματικότητα στο μαγείρεμα 2 συσκευασίες πασάτα και το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι λόγω της υφής του δένει άψογα με το φαγητό.
 
   
Η παραγωγή των προϊόντων ντομάτας ξεκινάει στα τέλη Ιουλίου και τελειώνει περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου κάθε έτους. Για τον λόγο αυτό οι πελάτες μας φροντίζουν να κλείσουν συμβάσεις αγοράς των προϊόντων μας από της αρχές κάθε έτους έως και τον Ιούνιο. Έχοντας λοιπόν τις παραγγελίες τους και ανάλογα με τις ανάγκες τους, σε είδος συσκευασίας και ποσότητες, παράγουμε και τα αντίστοιχα προϊόντα.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί εξαγωγές σε Αγγλία, Φιλανδία, Σουηδία και Γερμανία, σχεδόν το 100% της παραγωγής της, ενώ μπορεί να αποστείλει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε μέγεθος παραγγελίας ή ιδιαίτερων προδιαγραφών, φροντίζοντας να καλύπτουμε στο μέγιστο τις ανάγκες κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή
για να μας δώσετε την παραγγελία σας.